Fodpleje

Hvad er fodpleje

Min uddannelse som lægeeksamineret fodplejer er din garanti for en faglig korrekt udfort behandling.

Inden selve fodplejebehandlingen påbegyndes foretages en grundig analyse af dine fødder og underben og puls palperes 2 steder på foden.

Der undersøges for ledbevægelighed, ligesom der spørges ind til evt. problemer.

Fodbehandling.
Der tilbydes fodbad, beskæring af hårdhudsdannelser, evt. fjernelse af ligtorne, fodvorter, neglesvamp og negleklip samt evt. bøjle påsætning. Nedgroede negle kan behandles med en plastic bøjle, som limes på neglens overside og reducere det smertefulde tryk. Fortykkede negle rettes og slibes. Neglefalsen bliver renset og huden slibes glat og blød. Evt. revner i hæle beskæres.
Der vejledes endvidere i evt. aflastning ved fejlstillinger. Desuden findes der forskellige aflastninger til brug ved lidelser som f.eks knyster, hammertæer, overlagte tæer og ligtorne.

Herefter afsluttes med fodmassage. Fodmassage øver blodgennemstrømning og afspænder fødderne og herigennem hele kroppen.

Der vejledes i brug af GEHWOL FUSSKRAFT. Et bredt udvalg af fodplejeprodukter, som kun kan købes igennem den professionelle fodbehandler.

Der føres altid journal over dine behandlinger hos mig.

God mobilitet og velvære bliver herefter din fortjeneste.

Udover den almindelige fodplejebehandling kan tilbydes:
-Negle lakering
-Parafinbehandling  af hænder og fødder

Neglelakering.
Det optimale er at afvente pålægning af lak et døgn fordi neglefilmen er slebet af, men har du svært ved selv at lægge det på gør jeg det gerne.

Parafinbehandling.
Behandlingen er lækker og plejende og kan med fordel anvendes til tør og sprunken hud, revner i hæle, psoriasis, eksem, ledsmerter, gigt, kolde hænder og fødder.
Når et varmt parafinlag dækker huden blokere den det øverste hudlag og skaber derved en behagelig varme, som stimulere hudens fugtniveau. Resultatet er en sundere og glattere hud, allerede efter første behandling.

Mod et tillæg yder der gerne fodpleje i dit eget hjem eller på sygehus og lignende.

Der er gode adgangsforhold hos mig for gangbesværede og kørestolsbrugere.
HUSK SMILET KOMMER FRA FØDDERNE

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.12 | 14:44

Tak for hjælpen med vores datter på 2,5år, som nu kommer af med afføring uden problemer efter tre behandlinger! Hun elsker at få behandling, du er fantastisk!

...
23.07 | 23:22

Hej Tina...jeg har flere tider i uge 30. Desværre kan jeg ikke hjælpe dig med fransk lak, men alm lak med topcoat..kontakt mig gerne på 20493213

...
23.07 | 14:34

Hej Jenny. Laver du fodbehandling med fransk lak? Og har du tider i næste uge (uge 30)?

Mvh
Tina Sørensen

...
15.05 | 19:58

Hej Jenny, mange tak for god og kærlig behandling med opløsning af piriformissyndrom / iskias smerter. Kan varmt anbefale Jenny og de medfølgende kompetencer.

...
Du kan lide denne side