Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Inger, d. 30-12-2021
Kære Jenny. Tak for året der næsten er gået og du og dine ønskes derfor et godt nytår og tak for de mange gode timer vi fik sammen i 2021.
E-mail:
Skrevet af Bonnyin, d. 09-01-2019
Hvilket fantastisk sted, elsker alle detaljer på dit websted!
Skrevet af Hanne, d. 08-01-2019
Rigtig fed hjemmeside. You Go Girl.
E-mail:
Skrevet af Martin, d. 20-11-2018
Jeg er nysgerrig. Har du også åbent i weekenderne?
E-mail:
Skrevet af Kirsten Østergaard, d. 30-09-2017
Kære Jenny
Tusinde tak for dine behandlinger af vores datter, hun er som fortryllet! Langt mere i harmoni og balance. Nu sender jeg manden min af sted i forventning om det gentager sig (hvem bliver så den næste i rækken)?
Du er yderst professionel, tillidsvækkende og behagelig.
At møde Jenny bliver stærkt vanedannende!
E-mail:
Skrevet af Tina Bay, d. 06-09-2017
Kære Jenny

Jeg har gået hos dig over et år nu og kan ikke forestille mig nogensinde at slippe de behandlinger jeg får hos dig.
Jeg mærker hver gang en forskel på min krop og mit sind når jeg har været hos dig. Udover at være en fantastisk zone terapeut så er du også altid så sød og kærlig at tale med enten under behandlingerne eller til morgenmad i dit hyggelige drivhus :-) Vi ses heldigvis snart igen! Taknemmelige og kærlige hilsner fra Tina
E-mail:
Skrevet af Pia Bjerregaard, d. 13-12-2016
Kære Jenny

Jeg har i dag været til kontrol med min 2-årige søn Valdemar, som har fået flere behandlinger hos dig i sommers. Han er nu blevet større i både højde og vægt og for første gang i et år har vi nu en dreng der sover, spiser og vokser som han skal og det skal du have en stor del af æren for!
For det første var du fantastisk til at tage imod ham hver eneste gang vi var hos dig og han nød virkelig dine behandlinger! For det andet skal du have tak for at lede os på sporet af at det måske var mælkeallergi han havde - for du havde jo ret.
Og generelt bare stor tak for at du hjalp os med at få vores glade søn igen.

Du anbefaler og roser dig til langt over skyerne, til alle vi møder!

God Jul

Knus Pia
E-mail:
Skrevet af Gustav Hjort, d. 17-10-2016
Hej Jenny.

arbejder du i weekenden?
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Trine Nygaard, d. 20-06-2016
Kære Jenny,

tak for en super behandling. Jeg var klart anbefale alle om at besøge Helse Huset, da Jenny er yderst kompetent og dygtig til sit arbejde. Man kan mærke, at hun er interesseret i sit felt.

Vi ses snart igen
E-mail:
Skrevet af Yasmin, d. 16-04-2016
Succes er ofte et resultat af at tage et fejltrin i den rigtige retning.
Skrevet af Inger, d. 01-03-2015
Hej Jenny.
Sidder her og længes efter næste behandling med massage og fodbehandling.
Ses snart
E-mail:
Skrevet af Birthe Langhoff- Jensen, d. 19-12-2014
Igen en fantastisk dejlig oplevelse hos dig Jenny - din zoneterapi og massage er i verdensklasse - sidste gang fjernede du lige min hoste, bare sådan ! Glæder mig allerede til næste gang - mange juleknus fra mig
E-mail:
Skrevet af Camilla og co., d. 31-10-2014
Vi vil fra mødregruppen gerne takke for en dejlig og hyggelig formiddag med baby massage. Det var en skøn oplevelse og fedt at prøve at lave noget andet med baby.
E-mail:
Skrevet af Verner og Lis, d. 26-02-2014
Hej Jenny. Jeg har kommet ud til dig i ca.9 år, hvor jeg i 2001 var kommet ud for en ulykke med hovedet, hvor jeg døjede med konstant hovedpine og tog 12 til 14 piller om dagen,der var du dygtig til at hjælpe og har fået mit hovedpine væk, og jeg vil komme ud til dig hver anden måned for at holde det nede og få en god oplevelse med massage på nak og ryg, Lis er også meget glad for at du kan ordne hendes fødder, og du er altid til tjeneste hvis der er brug for hjælp
E-mail:
Skrevet af Helle Pedersen, d. 03-11-2013
Hej Jenny. Jeg glæder mig til at komme ud til dig igen igen. Det er bare skønt både for krop og sjæl. Min irske svigerdatter nyder også godt af din massage. Det er det første hun spørger om hver gang de kommer hjem til Sunds fra Irland. "Helle tror du Jenny kan få tid til mig" ??
E-mail:

Nyeste kommentarer

07.12 | 18:19

Hej jenny
Jeg ville hører om man kunne få lavet gavekort til din klinik. Er det en mulighed?

...
27.10 | 06:58

Hej Camilla .. jeg har forsøgt at ringe til dig... men jeg har en tid i dag d 27 kl 13.30... ?... vil du bekræfte tiden ?

...
26.10 | 15:22

Hej Jenny
Jeg har en pige på 4 uger som har lidt kneb i maven i forbindelse med at hun skal af med noget og har små afføringer. Har du en tid til 1x zoneterapi?

...
07.07 | 09:50

Hej Jenny
Håber jeg kan få tid til fodbehandling når du er tilbage efter din ferie.
MVH Inger Bak

...